Perido firar 15 år! Del III

Perido firar 15 år! Del III

Perido firar 15 år! Del III

blogg-illustration-iii-03

I det tredje inlägget om Peridos historia blickar vi tillbaks på åren 2013 till 2017. Vilka händelser då har gjort Perido till det vi är idag?

 

2013
Ytterligare två ledord introduceras: I och Joy, där I står för att ta personligt ansvar och att visa engagemang. Perido tecknar kollektivavtal samt ett nytt statligt ramavtal. PeriTime, Peridos tidsrapporteringssystem ser dagens ljus. Det var på tiden – tidigare har konsulterna tidrapporterat med hjälp av Excelfiler.

2014
Vi når en tillväxt på närmare 30% och Perido har fler konsulter, fler medarbetare internt och fler kunder än någonsin. Totalt hjälper vi våra kunder att hitta mer än 900 nya kollegor. Ett av de större uppdragen vi åtar oss är att bemanna en hel kundtjänst med 70 personer som alla ska starta samtidigt.

2015
Vi inleder med att bjuda våra Stockholmskonsulter på amerikansk buffé och mystisk underhållning i form av tankeläsaren Peter Gröning. Så småningom kommer även Klas Hallberg på besök och lär oss och våra kunder om att hedra mysteriet och hylla förvirringen. Det börjar bli riktigt trångt i lokalerna i Gamla Stan och hela gänget förbereder sig och plockar ner bilder och personliga pryttlar från platserna inf1ör det nya aktivitetsbaserade arbetssättet där hela (arbets)livet ska rymmas i en toolbox. Levigo tar rejäla kliv framåt och omsätter nu ca 80 miljoner.

2016
Matthias Hammar tillträder som VD. Företagsnamnet ändras till Perido AB och ledordet You ersätter Joy, där You står för att vi bryr oss om personen vi möter och att vi alltid har en öppen och välkomnande attityd. Huvudkontoret flyttar till Katarinavägen där kontoret byggs upp från scratch och vi börjar arbeta zonbaserat samt skapar fasta leveransteam. Perido får sitt internationella genombrott via en servicedesk i Vilnius.

20017
Under 2017 fick Perido papper på (inte ett fysiskt papper förstås, vi är ju miljövänliga) att vi arbetar miljömässigt och kvalitetsmässigt genom certifieringarna ISO 9001 ISO 14001. Vi rullar vidare västerut och tecknar ytterligare ett stort och viktigt ramavtal med ett välkänt företag. Cansolo startas som ett dotterbolag till Perido, via Cansolo kan du som egenanställd fakturera utan att registrera eget företag.