Arena Run 2018

Arena Run 2018

Arena Run 2018
arena-run
Den 17 februari var det dags för personalen på Peridos huvudkontor att delta i loppet Arena Run i Friends Arena. Det var andra året som Perido ställde upp i tävlingen och i år var det med 12 deltagare uppdelade i 3 lag.

Banan, som är 5 kilometer lång, består av cirka 20 stycken hinder som alla ställer prov på styrka, snabbhet och uthållighet.

”Det roligaste är hindren! Det sticker ut från det man vanligtvis tränar och är en kul utmaning.” Säger Sofie Pemer, rekryterare på Perido. ”Löpningen i trappor är de jobbigaste delarna. Det känns verkligen i benen!”

Förutom tuffa hinder bjuder tävlingen på peppande stämning tack vare musik, hejande publik och en rolig miljö. Att ge sina lagmedlemmar en hjälpande hand vid vissa hinder är en välkommen gest, precis som high fivande och hejarop skapade en bra lagkänsla. Och mycket riktigt! Alla fullföljde loppet och det bästa av Peridos lag knep en 16:de plats av de totalt 77 lag som deltog, något som gav mersmak.

”Om vi ställer upp nästa år igen? Självklart!” Säger Sofie.