Medarbetarundersökning 2017

Medarbetarundersökning 2017

medarbetarundersokning-beskuren

Vi har sammanställt resultatet för medarbetarundersökningen för våra konsulter 2017. Vi är både stolta och tacksamma! Stolta för att vi fått ett mycket positivt resultat och tacksamma för den feedback vi fått som hjälper oss att utvecklas och bli bättre. Vår vision är att alla ska trivas och ha kul på jobbet.

gubbs

Därför är det extra roligt att se att våra konsulter trivs så bra på sina uppdrag. Del ett i vår medarbetarundersökning fokuserade på frågor om arbetsuppgifter, social arbetsmiljö och arbetsledare. Snittet hamnade på 4,23 av 5!

citron

På frågorna om hur nöjda konsulterna är med sin konsultchef hamnade snittet på 4,51 av 5! Hela 80 % gav sin konsultchef 5 av 5 på frågan om denne har ett professionellt och trevligt bemötande.

fem-av-fem