Frukostseminarium

Frukostseminarium

Frukostseminarium på Perido
frukostseminariumkunder

Imorse var det dags igen för Peridos årliga frukostseminarium som anordnas för våra kunder. Den här gången gästades vi av föreläsaren Thomas Erikson, författare till succéboken ”Omgiven av idioter” vars föreläsning kretsade kring samma tema. Thomas jobbar med att utveckla organisationer och företag utifrån ett ledarperspektiv och fokuserar mycket på att effektivisera kommunikationen mellan kollegor och chefer. Som grund använder han sig av element från beprövade psykologiska verktyg så som DISA/DISC-modellen, en teori som delar upp människor i fyra personlighetstyper av olika färg. Seminariet bjöd alla 200 deltagare på många ögonblick av igenkänning och skratt som följd. Och självklart en god frukost! Tack till alla som kom!