Perido expanderar i Göteborg

Perido expanderar i Göteborg

Möt Sofia!

sofiatillartikel-1-av-1

Perido expanderar i Göteborg! Vi har tagit oss en pratstund med Sofia som ska ta sig an rollen som regionansvarig i Göteborgsområdet.

– Hej Sofia! Kan du berätta lite om dig själv?
Hej! Ja, vem är jag? Jag heter Sofia och är ursprungligen från Halmstad men bor numera i Masthugget i Göteborg. Som person är jag orädd och framåt. Jag håller mig alltid aktiv, fast inte genom träning utan med mycket annat såsom vänner och familj. Hemma har jag fullt med små växter, sticklingar. Det är mina bebisar!

– Vad ska du göra här på Perido?
Jag kommer att jobba som regionsansvarig i Göteborg. Det innebär att jag kommer utveckla relationer och genom det få verksamheten att expandera. Det blir Göteborg 2.0 helt enkelt!  Det är en bred roll som innebär att jag gör allt från nykundsbearbetning till att vara ute på plats hos kunder. Men det innebär också att sköta rekrytering och att ha konsultansvar. Jag kommer att göra allt helt enkelt!

– På vilket sätt kan dina tidigare erfarenheter vara till hjälp när du hjälper våra kunder och kandidater i Göteborg?
Jag är personalvetare i grunden och har arbetat som konsultchef och rekryterare inhouse på Volvo Cars där det största nätverket består av IT- och ingenjörsprofiler.

Det kommer att vara en styrka, både att jag har haft rollen som konsultchef och rekryterare och att jag därmed kan marknaden samt det nätverk jag har sedan tidigare. Jag har också en bakgrund som säljare, därmed vet jag hur jag läser av mina kunders behov och möter dem på bästa sätt.  Mitt första jobb var på McDonalds, något som var slitigt men lärorikt.

– Vad är det bästa med Göteborg?
Liseberg är bra! Och Håkan. Det är en mysig stad, som en liten stad i en stor stad. Sen har alla bra humor och det är sköna människor. Jag har bott i Stockholm men övergav det för Göteborg!

– Hur uttalar man kex?
Men alltså, chex!

– Vad kan du hjälpa en kund eller kandidat med om de kontaktar dig?
Jag kan hjälpa företag att hitta rätt kompetens till sin verksamhet! Är du kandidat och söker jobb, ja då hjälper jag dig att hitta din nya arbetsplats.

– Hur når man dig på bästa sätt?
Snabbast når man mig på sofia.backhed@perido.se och ta gärna kontakt med mig på LinkedIn. Vi har öppnat nytt kontor på Östra Hamngatan 17, droppa gärna förbi om du är nyfiken på Perido och vill ta en kaffe.

– Sista frågan. Vilken är din bästa ordvits?
Varför står du alldeles snett och äter mat? – Jag äter la luuuutfisk!