En lyckad kväll!

En lyckad kväll!

För två veckor sedan välkomnade vi på Perido dig som söker jobb till en kväll på vårt kontor i Slussen. Vi bjöd på mat, mingel och tips i jobbsökandet. Stort tack till alla som deltog, vi är otroligt glada över den positiva feedback vi fått efter eventet och över att ha kunnat bidra med tips, karriärrådgivning och nya jobbmöjligheter. Håll utkik i våra sociala medier under våren för nästa event!

Några deltagares ord om kvällen:
Upplevde att jag fick mycket konkreta och värdefulla tips kring mitt CV, hade en mycket bra dialog med rekryteringsteamet. Dessutom spred de glädje och en framåtanda!

Imponerad av det lyxiga utbudet av snittar & bubbel – särskilt uppskattat en onsdag kväll! Träffade flera trevliga rekryterare från Perido. Kul att få se era fina lokaler. Ett bra tillfälle att mingla lite med andra arbetssökande.

That was a perfect size event, not too overwhelming on options and people.

Fick träffa trevliga och duktiga rekryterare som kom med konkreta och värdefulla tips att ta med sig. Jag kommer gärna fler gånger för att få chans att diskutera karriärrådgivning.

Det bästa med eventet var medarbetarnas vänlighet och den vänliga professionella atmosfären.

Eventet var PERFEKT! Bra personal, bra information och tydlig information, bra info om när och var eventet var, bra mat. Trevligt bemötande i ingången. Ni är grymma! 🙂