Välkommen till oss

Företaget Perido

Vi tror att alla verksamheter kan nå längre och att alla människor kan trivas och vara engagerade på jobbet. För att det ska kunna bli möjligt så måste rätt människa och rätt verksamhet hitta varandra, och det är det vi arbetar med. Vi är duktiga på att matcha och på att ta fram bra lösningar som passar dagens arbetsliv. Vår mission är detsamma för dig som söker jobb och dig som söker personal – vi hittar din nya kollega.

VISION
Peridos vision är att alla trivs och är engagerade på jobbet. Det inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra kandidater.

VÅRT NAMN
Namnet Perido kommer från latinets ‘Peridoneus’ som betyder ”väl matchad”. Väl matchad kompetens är vad vi på Perido arbetar med varje dag.

ORGANISATION
Vi är mer än 800 anställda över hela landet, varav ett åttiotal arbetar på våra interna kontor och övriga som konsulter i våra kunders organisationer. Kontor finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Söderhamn och Umeå. Dessutom har vi verksamhet i Vilnius i Litauen.

EKONOMI
Perido är ett tryggt bolag som har en stabil och ordnad ekonomi med AAA-klassning från Soliditet sedan 2008.

HISTORIK
Perido grundades av Johan Heverius och Kasper Ljungkvist 2003. Perido har fått utmärkelser som Superföretag av Veckans Affärer, Gasellföretag av Dagens Industri och Snabbväxare av Ahrens & Partners.

AUKTORISERAT BOLAG
Perido är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Läs mer om auktorisationen på www.bemanningsforetagen.se/auktorisationer och www.tryggbemanning.se

ISO CERTIFIERAT
Perido är ISO certifierat i ISO 9001 och 14001. Certifieringen innebär att vårt ledningssystem uppfyller kraven enligt ISO inom kvalitet och miljö. Här kan du ta del av vårt certifikat.

Företagskultur

Bra samarbete är en av hjärtefrågorna i vår företagskultur. Det gör att vi trivs ihop och kan hitta snabba och bra lösningar. Vi vill hela tiden bli bättre och utveckla oss själva och andra, och vi hjälper varandra med välmenande feedback och förbättringsförslag.

Vi tycker om när det är ärligt, vänligt och personligt. Hos oss arbetar starka individer som gör skillnad. Vi har olika bakgrund och det bidrar till kreativiteten, stämningen och resultaten.

Våra ledord I Perform Rise Do with You sammanfattar vår företagskultur. De finns med i allt vi gör och hjälper oss att nå vår vision att alla trivs och är engagerade på jobbet.

 

I PERFORM RISE DO WITH YOU

I

Jag är viktig och tar personligt ansvar. Jag visar engagemang. Jag lägger energi på det jag själv kan påverka och tar ansvar för mitt eget agerande. Mitt bidrag är viktigt.

PERFORM

Vi är duktiga på det vi gör och visar fina resultat. Vi arbetar professionellt och strävar efter att överträffa förväntningar.

RISE

Vi utvecklas och driver förändring. Vi vill ständigt bli bättre och frigöra vår och andras potential. Vi har mod att gå utanför vår komfortzon.

DO

Vi får saker gjorda. Vi håller högt tempo och har mycket energi. Det andra tänker göra imorgon, gör vi idag.

YOU

Vi bryr oss om personen vi möter. Vi har en öppen och välkomnande attityd i vårt samarbete. Vi har roligt tillsammans.SAMHÄLLE & MILJÖ

Vi på Perido har valt att engagera oss och stödja verksamheter utanför vår egen, både lokalt och globalt. Ofta gör vi det i samarbete med våra medarbetare, kunder och partners så vi vill rikta ett stort tack till alla som gör detta möjligt. Perido värnar om miljön och arbetar aktivt med att minimera och förebygga vår verksamhets miljöpåverkan. Vi väljer leverantörer med miljöanpassade produkter, vi källsorterar, vi väljer kollektiva transportmedel och arbetar för att minimera pappersförbrukningen.
LEDNINGMatthias Hammar
VDFredrik Ljungkvist
Vice VD
Ilirian Krasniqi
Säljchef
Lovisa Hedlund
Leveranschef
Alexandros Stolt
Rekryteringschef
Maria Pettersson
HR-chef
Gunnel Rylander
IT-chef
Jimmy Sahlin
Ekonomichef
Johan Heverius
Koncernchef
Grundare
Kasper Ljungkvist
Grundare


KONTAKTA OSS


GE OSS FEEDBACK. STÄLL EN FRÅGA. KONTAKTA OSS.

08-545 168 80

info@perido.se


HÄR FINNS VÅRA KONTOR

Klicka på orterna ovan för att se adressen för kontoret