Idag är en bra dag att söka jobb

 

Välkommen

Vår vision är att alla trivs och är engagerade på jobbet. Vi tycker om att arbeta med människor och vi har lång erfarenhet av att hjälpa till att hitta spännande karriärvägar. Varmt välkommen till oss!

Om våra jobb

Här på Perido finns många möjligheter till nytt jobb. Vi har ett stort nätverk av företag inom många branscher som söker nya kollegor. Hos oss hittar du jobb på storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag.

JOBBA SOM KONSULT

Som heltidskonsult på Perido anställs du till ett specifikt och långsiktigt uppdrag. Du träffar själv kundföretaget innan och avgör om du skulle trivas innan du tackar ja. När uppdraget tar slut fortsätter din anställning hos oss och du och din konsultchef hittar ett nytt passande uppdrag. En konsultkarriär är ofta utvecklande och varierande.

Flera av våra konsulter har trivts så bra på sina uppdrag att de har gått över i anställning direkt hos kunden. Det ser vi som riktigt lyckade matchningar.

BLI REKRYTERAD TILL ETT FÖRETAG

Vid en direktrekrytering har Perido en förmedlande roll och du anställs direkt på din nya arbetsplats. Vi hjälper till med matchning, bokningar, intervjuförberedelse och alla andra trådar fram till att du och din nya arbetsgivare är överens.

En vanlig rekryteringsvariant är att du inledningsvis jobbar på uppdraget som Peridokonsult för att efter en tid gå över i en anställning direkt hos kunden. Det här är en uppskattad rekryteringsmodell som vi har jobbat med länge och framgångsrikt.

JOBBA SOM KONSULT – KORTARE UPPDRAG

Vid kortare uppdrag kan vi komma överens om en tidsbegränsad anställning. Det kan passa dig som har andra planer på längre sikt eller som ser möjligheten att prova på något nytt. Många av våra medarbetare som arbetar tillfälligt hos oss blir förlängda, hittar ett nytt uppdrag efter sitt första, eller återkommer längre fram i karriären. Det brukar fungera väldigt bra då vi redan känner varandra. Vi har både hel- och deltidstjänster.

JOBBA SOM STUDERANDE

Har du möjlighet att jobba parallellt med studierna? Det kan vara ett smart drag. Den erfarenheten du får med dig värderas högt av de flesta arbetsgivare och gör skillnad när du söker jobb efter examen. För många av våra studentkonsulter har det lett till en fast anställning efter examen. Och just det, extrajobbet drygar förstås ut studiemedlet också. Studentuppdragen finns både under sommarloven och under terminerna.

 

Varför Perido

”Vi tycker att det är genuint roligt att hjälpa människor till nya möjligheter. Vi vill hitta ett jobb som passar just dig. Vi kan det här och har ett brett nätverk av verksamheter som söker duktig personal. Våra rekryterare är riktigt vassa och empatiska och vill hitta ett jobb där du kan trivas.

Som konsult hos oss får du en engagerad konsultchef som hjälper dig in i din nya roll, coachar dig och vill hjälpa dig vidare i karriären.

Det här säger inte allt om oss, men om du tycker att det låter bra så här långt så hoppas jag att vi har lediga jobb som lockar dig!”

Fredrik Ljungkvist, ansvarig för konsulterFredrik Ljungkvist, Vice VD

 

KOLLEKTIVAVTAL
SCHYSSTA VILLKOR

INSPIRERANDE
WORKSHOPS

TREVLIGA
KONSULTTRÄFFAR

SPECIALISERADE
REKRYTERARE

 

SÅ GÅR DET TILL

Varje uppdrag är unikt och ingen process är helt den andra lik. Ändå innehåller vägen fram till ett nytt jobb ofta de steg som vi i korthet beskriver här.1. SKICKA IN ANSÖKAN
Sök jobbet genom att skicka in CV och personligt brev direkt på annonssidan. Då urvalet ofta sker löpande så kan du öka dina chanser genom att skicka in din ansökan snabbt.

2. TELEFONAVSTÄMNING
Om du är en av de som bäst matchar jobbet så ringer vi upp dig för en kortare avstämning där vi kan beskriva tjänsten, företaget eller villkoren ytterligare och eventuellt ställa några korta frågor. Ibland ringer vi redan samma dag som du skickar din ansökan och i andra fall tar det längre tid.

3. INTERVJU PÅ PERIDO
Nu får vi äntligen träffa dig! Rekryteraren välkomnar dig och berättar mer om Perido och tjänsten. Du får svara på frågor om dig, din bakgrund och dina tankar om framtiden. Vi lär känna varandra helt enkelt. Samtalet tar cirka en timme.

4. INTERVJU HOS KUNDEN
Vi presenterar de kandidater som bäst passar för jobbet för vår kund. Om alla vill gå vidare i processen så bokar vi in ett möte där ni får träffas. Här får du oftast träffa din blivande arbetsledare i de lokaler du kommer att jobba i.

5. TESTER OCH REFERENSTAGNING
Om allt känns bra och både du och vår kund vill gå vidare i processen genomförs eventuella tester och referenstagning. Ibland sker det här steget innan intervjun hos kunden.

6. ANSTÄLLNINGSAVTAL
Sista steget i rekryteringsprocessen är anställningsavtalet. Anställningsavtalet skriver du med oss om det rör sig om ett konsultuppdrag och vi blir då din arbetsgivare. Om det är ett rekryteringsuppdrag så är det vår kund som blir din arbetsgivare och som du då skriver avtal med.REGISTRERA CV


GE OSS MÖJLIGHET ATT HJÄLPA DIG TILL
KOMMANDE JOBB!
Intresserad av nya möjligheter?
Hitta ditt drömjobb nu!