Tillsammans hittar vi ditt nästa steg


Nästa steg i yrkeslivet

Vi hjälper dig till nästa steg i ditt yrkesliv – oavsett om du redan har flera års erfarenhet, precis tagit examen eller är student. Vi tittar inte bara på dina tidigare erfarenheter utan värdesätter vem du är. För oss är det viktigt att matcha rätt kompetens till rätt företag och att hitta en arbetsplats där du trivs och kan utvecklas.

Ett brett utbud av tjänster

Vi erbjuder en stor variation av tjänster där du kan bli anställd direkt hos ett företag eller som konsult hos oss. Oavsett så är vi med dig under hela rekryteringsprocessen! Våra skickliga rekryterare hjälper dig hitta rätt tjänst, rätt arbetsplats och rätt kollegor för just dig. Vi är ett av de största konsultföretagen i Sverige för tjänstemän, och det skapar möjligheter. Vi rekryterar till både juniora och seniora tjänster inom:

  • Administration
  • Ekonomi/Finans
  • Projektledning
  • IT/Teknik
  • Kundtjänst
  • HR
  • Reception/Kontor
  • Juridik
  • Kommunikation/Marknad
  • Logistik/Inköp

Att vara Perido-konsult ger trygghet

När du anställs som konsult på Perido satsar vi på dig långsiktigt, även om uppdraget du anställs för just idag är kortsiktigt. Att vara konsult innebär att du är anställd hos oss, vi betalar ut din lön och parar ihop dig med en engagerad konsultchef som följer dig under hela din anställning. Ni kommer ha regelbundna avstämningar där din trygghet, välmående och trivsel på arbetsplatsen alltid kommer att vara i fokus. För oss är kollektivavtal och hälsofrämjande aktiviteter en självklarhet. Vi har flera medarbetarevent per år där alla konsulter samlas för skojiga aktiviteter!

Vi sticker ut som arbetsgivare!

Vi har en nära dialog med våra medarbetare och kan med säkerhet säga att de trivs med Perido som arbetsgivare. Vår senaste medarbetarundersökning visar bland annat att våra konsulter har ett högt förtroende för våra konsultchefer och ger dem i snitt 4,5 av 5. Hela 96% upplever även att Perido har ett engagerat och professionellt bemötande under rekryteringsprocessen!

 

Kollegor i ett möte

Konsultuppdrag

Som konsult på Perido förstärker du med din kompetens i våra kunders organisationer. Uppdragslängden kan variera och specificeras för varje uppdrag. Oavsett om uppdragstiden är kortvarig, satsar vi på dig långsiktigt – när uppdraget tar slut hjälper vi dig vidare i karriären.

Rekrytering

När du blir rekryterad direkt till en kund har Perido en förmedlande roll. Vi finns med under processens gång och fungerar som en hjälpande hand till dess att du är anställd på din nya arbetsplats.

Extrajobb

För dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning som exempelvis studier, eget företag eller deltidsjobb har vi uppdrag som ger värdefulla meriter och skapar långsiktiga möjligheter till anställning.

“Jag drivs av att hjälpa människor till nästa steg i karriären”

– Josefin Söderquist, Rekryterare

Kollegan Josefin berättar om vår rekryteringsprocess

Så här går det till

Skicka in en ansökan

Sök våra lediga tjänster direkt på lediga jobb. Då urvalet ofta sker löpande är det till din fördel om du skickar in din ansökan direkt. Om du inte hittar en tjänst att söka just idag kan du registrera ditt CV så att våra rekryterare kan matcha dig mot rätt jobb.

Telefonavstämning

Ja! Det blev en matchning! Ansvarig rekryterare kontaktar dig för en kortare avstämning. Vi beskriver tjänsten och företaget och du har möjlighet att ställa frågor.

Intervju på Perido

Nu får vi äntligen träffa dig! Rekryteraren välkomnar dig och berättar mer om Perido och tjänsten. Du får svara på frågor om dig, dina tidigare erfarenheter och dina tankar om framtiden. Vi lär känna varandra helt enkelt.

Intervju hos kund

Vi presenterar de kandidater som bäst passar för jobbet för vår kund. Om alla parter vill gå vidare i processen så bokar vi in ett möte där du och kundföretaget får träffas.

Tester och referenstagning

Om alla parter vill gå vidare i processen genomförs referenstagning och eventuella tester.

Anställningsavtal

Om du blir anställd för ett konsultuppdrag blir Perido din arbetsgivare och anställningsavtal skrivs då med oss. Från och med nu kommer du att ha kontakt med din nya konsultchef som följer upp och ser till att du trivs och är engagerad på jobbet! Är det en rekrytering skriver du avtal med vår kund som blir din arbetsgivare. Grattis till ditt nya jobb!