Du och din dröm är viktig
för oss.


Nästa steg i yrkeslivet

Vi på Perido kan hjälpa dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! När vi anställer dig som konsult tittar vi på vad du har med dig för erfarenheter men framförallt värdesätter vi vem du är som person och vad du har för målsättning med din karriär – du och din dröm är viktig för oss! Vi är ett av de största konsultföretagen i Sverige för tjänstemän, och det skapar möjligheter. Möjligheter för dig att arbeta i engagerande roller, på såväl stora välkända bolag som mindre mer familjära företag inom en mängd spännande branscher samt samhällsnyttiga offentliga verksamheter! Vi rekryterar både juniora och seniora konsulter inom hela tjänstemannaområdet; alltifrån Administration, Kontor/Reception och Kundtjänst till IT, Ekonomi, Bank/Finans, Kommunikation/Marknadsföring och HR.

Vi sticker ut som arbetsgivare!

När vi anställer dig som konsult satsar vi på dig långsiktigt, oavsett om uppdraget du anställs för just idag är kortsiktigt. Vi tror på våra anställda och kan hjälpa både dig som är i början av din karriär och dig som har lång erfarenhet inom ditt yrkesområde. Vi erbjuder en stor variation av tjänster i en mängd olika branscher med roller för både den juniora och seniora, därför kan du växa som konsult hos oss och tillsammans hittar vi ditt nästa steg. Våra skickliga rekryterare hjälper dig hitta rätt tjänst, rätt arbetsplats och rätt kollegor och när du är anställd har du en hängiven konsultchef som finns där för dig och hjälper dig nå dina mål!

Att vara Perido-konsult – trygghet och möjligheter

Oavsett om du söker meriterande och kompetensutvecklande erfarenheter eller stabilitet i din yrkesroll är vi rätt arbetsgivare för dig. Din trygghet, välmående och trivsel kommer alltid vara viktigt för oss, därför kommer du ha löpande dialog med din konsultchef för att säkerställa att du är engagerad i din roll. Tillsammans skapar ni en karriärstrappa för att ha en gemensam bild över hur vi genom uppdrag kan hjälpa dig utvecklas. För oss är det en självklarhet med kollektivavtal och hälsofrämjande aktiviteter. Vi ser också till att ha roligt tillsammans och vi har flera medarbetarevent per år där vi alla samlas för skojiga aktiviteter. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer.

Konsulter som trivs och är engagerade!

Våra anställda är stolta, engagerade och skickliga konsulter som presterar på en hög nivå, tar ansvar, utvecklas och gör sitt allra bästa för att bidra med sin kompetens ute hos våra kunder. Våra medarbetare berättar för oss att de verkligen trivs med Perido som arbetsgivare. Vår senaste medarbetarundersökning visar bland annat att våra konsulter har ett högt förtroende för våra konsultchefer och ger dem i snitt 4,5 av 5 . Hela 94% upplever även att Perido har ett engagerat och professionellt bemötande under vår rekryteringsprocess.

Tillsammans hittar vi ditt nästa steg.


Konsultuppdrag

Som konsult på Perido förstärker du med din kompetens i våra kunders organisationer. Uppdragslängden kan variera och specificeras för varje uppdrag. Oavsett om uppdragstiden är kortvarig ser vi på Perido långsiktigt på dig – om uppdraget tar slut hjälper vi dig vidare i karriären.

Rekrytering

När du blir rekryterad till en kund har Perido en förmedlande roll och du anställs direkt på din nya arbetsplats. Vi har en samordnande funktion under processens gång och vi finns med som en hjälpande hand till dess att du och din nya arbetsgivare är överens.

Student extrajobb

För dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning som exempelvis studier, eget företag eller deltidsjobb har vi uppdrag som ger värdefulla meriter och skapar långsiktiga anställningsmöjligheter.

Så här går det till

Skicka in en ansökan

Sök våra lediga tjänster direkt på lediga jobb. Då urvalet ofta sker löpande är det till din fördel om du skickar in din ansökan direkt. Om du inte hittar en tjänst att söka just idag kan du registrera ditt CV för att våra rekryterare ska kunna matcha dig mot rätt jobb.

Telefonavstämning

Ja! Det blev en matchning! Ansvarig rekryterare kontaktar dig som bäst matchar jobbet för en kortare avstämning. Vi beskriver tjänsten och företaget och du har möjlighet att ställa frågor.

Intervju på Perido

Nu får vi äntligen träffa dig! Rekryteraren välkomnar dig och berättar mer om Perido och tjänsten. Du får svara på frågor om dig, dina tidigare erfarenheter och dina tankar om framtiden. Vi lär känna varandra helt enkelt.

Intervju hos kund

Vi presenterar de kandidater som bäst passar för jobbet för vår kund. Om alla parter vill gå vidare i processen så bokar vi in ett möte där du och kundföretaget får träffas.

Tester och referenstagning

Om alla parter vill gå vidare i processen genomförs referenstagning och eventuella tester. Ibland sker det här steget innan intervjun hos kunden.

Anställningsavtal

Om du blir anställd för ett konsultuppdrag blir Perido din arbetsgivare och anställningsavtal skrivs då med oss. Är det en rekrytering skriver du avtal med vår kund som blir din arbetsgivare. Grattis till ditt nya jobb! Från och med nu kommer du ha kontakt med din nya konsultchef som följer upp att du trivs och är engagerad på jobbet!

Varje uppdrag är unikt och ingen process är helt den andra lik. Ändå innehåller vägen fram till ett nytt jobb ofta de steg som vi i korthet beskriver här.