Hos oss hittar du ditt nya jobb

Vår vision är att alla trivs och är engagerade på jobbet. Vi tycker om att arbeta med människor och vi har lång erfarenhet av att hjälpa människor att hitta spännande karriärvägar. Vi har ett stort nätverk av företag inom många branscher som söker nya kollegor. Hos oss hittar du jobb på storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag.

Som Peridokonsult är det viktigt för oss att du känner dig trygg, därför har vi kollektivavtal med Unionen och våra rekryteringsprocesser är ISO-certifierade. Sammanhållning och arbetstrivsel är viktiga byggstenar för att du ska känna dig engagerad på ditt jobb. Våra skickliga rekryterare hjälper dig att hitta rätt tjänst, rätt arbetsplats och rätt kollegor. Som konsultanställd på Perido har du en hängiven konsultchef som finns där för dig och din fortsatta karriärutveckling.

Det finns olika sätt för dig som jobbsökande att hitta ett nytt jobb via Perido

  • Konsultuppdrag
  • Rekrytering
  • Student & Extrajobb
Konsultuppdrag
Som konsult på Perido kan du anställas på heltid eller deltid för ett specifikt uppdrag hos någon av våra kundföretag. Uppdragslängden kan variera men specificeras för varje enskilt uppdrag. Vad händer när uppdraget är slut? Lugn, vi hjälper dig! Antingen trivs du och kundföretaget så bra ihop att du fortsätter din anställning direkt där, eller så känner du dig redo för någonting nytt. Då hjälper vi på Perido dig vidare i karriären.
Rekrytering
När du blir direktrekryterad till en kund har Perido en förmedlande roll och du anställs direkt på din nya arbetsplats. Vi har en samordnande funktion under processens gång och sköter intervjubokning, hjälper dig att förbereda dig inför intervjun och finns med som en hjälpande hand till att du och din nya arbetsgivare är överens. En framgångsrik och uppskattad rekryteringsvariant är att du påbörjar uppdraget som Peridokonsult för att efter en tid gå över i anställning direkt hos kunden.
Student & Extrajobb
För dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning; studier, eget företag, deltidsjobb eller liknande finns det passande uppdrag som ger värdefulla meriter och skapar långsiktiga anställningsmöjligheter.

SÅ GÅR DET TILL

Varje uppdrag är unikt och ingen process är helt den andra lik. Ändå innehåller vägen fram till ett nytt jobb ofta de steg som vi i korthet beskriver här.

  • Skicka in ansökan
  • Telefonavstämning
  • Intervju på Perido
  • Intervju hos kund
  • Tester & Referenstagning
  • Anställningsavtal
Skicka in ansökan
Ansök med CV och personligt brev direkt på lediga jobb-sidan. Då urvalet ofta sker löpande är det till din fördel om du skickar in din ansökan direkt.
Telefonavstämning
Ja! Det blev en matchning! Ansvarig rekryterare kontaktar dig som bäst matchar jobbet för en kortare avstämning. Vi beskriver tjänsten och företaget och du har möjlighet att ställa frågor.
Intervju på Perido
Nu får vi äntligen träffa dig! Rekryteraren välkomnar dig och berättar mer om Perido och tjänsten. Du får svara på frågor om dig, dina tidigare erfarenheter och dina tankar om framtiden. Vi lär känna varandra helt enkelt.
Intervju hos kund
Vi presenterar de kandidater som bäst passar för jobbet för vår kund. Om alla parter vill gå vidare i processen så bokar vi in ett möte där du och din blivande arbetsgivare får träffas.
Tester & Referenstagning
Om alla parter vill gå vidare i processen genomförs referenstagning och eventuella tester. Ibland sker det här steget innan intervjun hos kunden.
Anställningsavtal
Om det rör sig om ett konsultuppdrag blir Perido din nya arbetsgivare och anställningsavtal skrivs då med oss. Är det en rekrytering skriver du avtal med vår kund som blir din nya arbetsgivare. Grattis till ditt nya jobb!