Kom och träffa våra rekryterare

Kom och träffa våra rekryterare
Vi bjuder in dig till Snacka jobb!

Går du i tankar om att hitta ett nytt jobb eller tar du snart examen och vill börja din karriär? Vill du ha CV- eller jobbtips från rekryterare? Eller funderar du bara på hur du på bästa sätt ska sälja in dig själv på nästa intervju? Boka då in den 6:e februari i kalendern!

Oavsett om du är på jakt efter ditt första jobb eller söker nästa steg i karriären är vi nyfikna på dig! Under en kväll slår vi på Perido upp dörrarna till vårt kontor vid Slussen för en avslappnad kväll där du får hänga, mingla och fråga våra rekryterare om allt mellan himmel och jord. Kanske är du osäker på vilken roll som passar just dig? Eller funderar du på hur du ska strukturera ditt CV så att det sticker ut? Du kanske vill få fler tips och trix inför din nästa intervju? Vi vill vara ditt stöd i jobbdjungeln så att din kompetens matchas mot rätt typ av tjänster.

Kvällen den 6:e februari vill vi snacka jobb med dig! Stanna hela kvällen eller glid förbi en stund. Vi kommer bjuda på tilltugg och dryck. Våra rekryterare kommer finnas tillgängliga under hela kvällen för att prata med dig och svara på dina frågor eller funderingar. Kom ihåg, vi är minst lika nyfikna på dig så har du inga specifika frågor är du självklart lika välkommen!

Anmälan görs via google formuläret nedan, senast 27/1. Eventet är kostnadsfritt och ta gärna med dig en vän men se till att göra varsin anmälan. Vi hoppas att få se just dig där! Vem vet, kanske har vi ditt drömjobb?

Anmäl dig här

Snabbvariant
– Vad? Perido bjuder in dig som söker jobb till en avslappnad mingelkväll med våra rekryterare ”Snacka jobb”.
– Vem får komma? Du som söker jobb inom tjänstemannasektorn, besök gärna vår hemsida om du vill veta mer om oss och vad du kan jobba som genom Perido, www.perido.se
– När? Onsdag den 6:e februari. Drop-in mellan kl. 17.00-19.00
– Var? Katarinavägen 15, våning 8, 116 45 Stockholm
– Vi bjuder på enklare förtäring och dryck.
– Eventet är kostnadsfritt
– ANMÄLAN krävs och görs via länken. Antalet platser är begränsade.
Anmäl dig här