Visste du att vi tar tempen på oss själva? Del 1 – Kunder

Visste du att vi tar tempen på oss själva? Del 1 – Kunder
Vi på Perido har lång erfarenhet av att matcha företag med rätt kompetens och har senaste året hjälpt många kunder att hitta deras nya kollega. Att vi är skickliga på det vi gör bekräftades i vår senaste kundundersökning som skickades ut till alla våra kunder. Vi är oerhört stolta över att vi 2019 landade på hela 32 i NPS– sannolikheten att man skulle rekommendera Perido. Tack för det förtroendet.

Det som våra kunder framför allt, baserat på undersökningen, uppskattar med oss som leverantör är vårt serviceinriktade bemötande, vårt flexibla arbetssätt samt att vi är snabba på att agera. Dessutom återkommer ord som engagerade, lösningsorienterade samt nära och bra dialog. Kul!

Självklart har vi under året som gått även haft utmanande stunder och fått in förfrågningar som vi verkligen fått bita i. Alla tillsättning har tyvärr inte gått i lås, men en sak ska ni veta. Vi gör alltid vårt bästa och stävar ständigt efter att hålla en så tät dialog med er beställare längs vägen. I år 2020, har vi fullt fokus på att få till våra tillsättningar med snabbhet och precision och ska göra allt för att förebygga att processer drar ut på tiden mer än nödvändigt.

Tack alla våra kunder som tog er tid att besvara vår undersökning. Er feedback är avgörande för att vi ska fortsätta våra resa i positiv riktning och bli ännu bättre. 2020 ser vi fram emot många spännande samarbeten med er vi redan känner och hoppas även självklart få möjlighet att bekanta oss med en rad nya ansikten.

Så oavsett om du eller ditt företag har personalbehov, frågor om oss och vår verksamhet eller bara rent allmänt nyfikna på oss. Slå oss en signal eller släng iväg ett mail till vår Sälj och leveranschef Lovisa Hedlund, 070-740 79 33, lovisa.hedlund@perido.se.