Visste du att vi tar tempen på oss själva? Del 2 – Konsulter

Visste du att vi tar tempen på oss själva? Del 2 – Konsulter


Vi är måna om att våra Perido-konsulter ska må bra och trivas på sina uppdrag. Därför genomför vi årligen, utöver den löpande dialogen, en stor medarbetarunderökning bland våra konsulter för att säkerställa det faktiska läget. 2019 var inget undantag.

Undersökningen som våra konsulter fick möjlighet att besvara rörde i huvudsak tre områden; trivsel och engagemang på uppdrag, relation till konsultchef samt Perido som arbetsgivare. Vi är oerhört stolta och framför allt glada över att våra konsulter överlag har en mycket positiv upplevelse gällande ovannämnda områden. Bland annat så svarade våra konsulter i snitt, på en skala 1-5, följande på dessa frågor:

  • Trivs i sin helhet på sitt uppdrag – 4,34 
  • Känner sig engagerade i sitt dagliga arbete – 4,4
  • Känner sig bekväma att diskutera sin arbetssituationen med konsultchefen – 4,51
  • Har förtroende för sin konsultchef – 4,48

Vi satsar på våra konsulter långsiktigt och vår absoluta målsättning är att vi ska kunna hjälpa de vidare i karriären. Några har i årets undersökning lyft fram att de efterfrågar mer utmanande och svårare arbetsuppgifter. Tur att vi är ett av de största konsultföretagen i Sverige för tjänstemän – för det skapar möjligheter. Möjligheter att hitta nya och engagerande roller på såväl stora välkända bolag som mindre mer familjära företag. 2020 blickar vi framåt och vi hoppas kunna hjälpa så många som möjligt vidare i karriären.

Tack alla ni som deltog i medarbetarundersökningen. Vi tar till oss av feedbacken, positiv som negativ, och hoppas på många flera spännande uppdrag ihop framöver.

Är du konsult och har frågor om undersökningen eller din arbetssituation? Tveka inte att ta kontakt med din konsultchef. Söker du ny utmaning och sugen på att bli Perido-konsult? Spana in vår lediga jobbsida här eller kontakta oss på fraga@perido.se.