En fot in i branschen – vi hjälper dig!

En fot in i branschen – vi hjälper dig!

Har du nyligen tagit examen? Funderar du på var och i vilken roll du ska starta din karriär? Vi har jobben för dig som är ny i gemet eller helt enkelt vill testa något nytt!

Oavsett om du drömmer om att arbeta på stora och välkända bolag eller mindre och mer familjära företag är vi rätt för dig. Med tjänster inom alltifrån Administration, Kontor/Reception och Kundtjänst till IT, Ekonomi, Bank/Finans, Kommunikation/Marknadsföring och HR kan vi hjälpa dig in på rätt område. Våra rekryterare är måna om att se dig som person snarare än att stirra sig blinda på din erfarenhet, vilket gör att vi i många fall är en bra ingångsport.

Så, hur går du tillväga? Kolla in vår lediga jobbsida, här. Kanske hittar du det perfekta uppdraget för dig direkt, om inte, så uppdaterar vi denna sida dagligen – så håll koll.

Du ansöker sedan direkt via annonsen med CV och gärna ett personligt brev – det gör det lättare för oss att få en bild av vem du är och vad vill göra! Ett tips, vi tillsätter tjänster löpande, så vänta inte för länge med att ansöka. Blir det en match kommer du bli kontaktad av en av våra rekryterare. Om inte, fortsätt söka andra tjänster. Vem vet, en dag kan det vara du som blir uppringd.

Här hittar du lediga jobb. Har du allmänna frågor om oss, att vara konsult, våra tjänster eller annat, maila oss gärna på fraga@perido.se