Finns det några jobb att söka i Coronatider?

Finns det några jobb att söka i Coronatider?

Ja det finns det! Coronapandemin har vänt upp och ned på mångas vardag, så även vår. Men glädjande nog ser vi nu ett ökat intresse av förstärkning ute hos våra kunder. Och det är självklart bra, för det betyder ju att vi kan hjälpa flera av er ut på nya uppdrag.

Känns det otryggt att gå på intervjuer? Lugn, bara lugn! Vi har självklart satt upp nya rutiner och riktlinjer utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Under hela våren har våra skickliga rekryterare genomfört intervjuer digitalt, antingen via ett klassiskt telefonsamtal eller videosamtal. Vi tycker det har fungerat toppenbra, det har bjudit på minst lika trevliga intervjustunder som de fysiska mötena vi och ni annars är vana vid. Din säkerhet och trygghet har alltid högsta prio hos oss och därför kommer vi såklart fortsätta med de digitala intervjuerna även under hösten.

Vi vill även passa på att skicka med ett litet tips till dig som jobbsökande. Det är många som står utan jobb nu och konkurrensen är därför extra tuff. Eftersom vi arbetar med löpande urval i våra processer vill vi slå ett slag för att ansöka intressanta tjänster så fort du får syn på annonsen. Ju tidigare desto bättre!

Hoppas vi hörs snart!

Här hittar du lediga jobb.