Konsultevent 2022!

Konsultevent 2022!

Under onsdagskvällen den 18 maj gick årets konsultevent för sommaren av stapeln – och vilken härlig kväll det blev!

Glada konsulter som vann tipspromenaden under kvällen – snyggt jobbat!

Redan 16:30 började våra konsulter så smått att dyka upp på den uppskattade takterrass som finns högst upp i glashuset där vi har vårt huvudkontor. Med en panoramavy över Saltsjön, Strömmen och Riddarfjärden, samt utsikt över Djurgården, Gamla Stan och Kungsholmen, så är den här takterrassen som skapt för ett härligt sommarevent!

Under kvällen fick konsulterna delta i en tipsrunda som avslutades med ”gissa hur många karameller som finns i vasen”, fota sig vid fotoväggen och äta gott från grillbuffén. En ypperlig kväll för både konsulter och anställda på kontoret (speciellt konsultcheferna) att mingla runt, träffa bekanta kollegor och lära känna nya.

Solen höll sig framme större delen av kvällen men trots att diset drog in så avtog inte den goda stämningen. Med filtar tillhanda så kunde vi fortsätta ha kul med prat och kubbspel ända till onsdagen blev en torsdag.

Ett varmt tack till alla som kom och gjorde kvällen minnesvärd. Utan våra konsulter vore vi inget konsultbolag! Hoppas vi ses snart igen!

Några fler härliga bilder från kvällen: