Vår rekryteringsprocess!

Vår rekryteringsprocess!


Är du jobbsökande och intresserad av att jobba för Perido? Vad kul! På vår hemsida lägger vi kontinuerligt upp nya jobbmöjligheter. Gå in på lediga jobb och kika om du hittar något spännande uppdrag. När du gjort din del och skickat in en ansökan till oss börjar vi med vår del. Det är (oftast) 6 steg i vår rekryteringsprocess, nedan tar vi dig igenom alla stegen:

1. Skicka in en ansökan

Först och främst behöver du förstås hitta en tjänst du finner intressant och skicka in en ansökan. Då urvalet ofta sker löpande är det till din fördel om du skickar in din ansökan direkt. Du kan enkelt sortera utefter jobbkategori och stad för att smala ner urvalet!

2. Telefonavstämning

Ja! Det blev en matchning! Ansvarig rekryterare kontaktar dig som bäst matchar jobbet för en kortare avstämning. Vi beskriver tjänsten och företaget mer utförligt och du har nu möjlighet att ställa frågor till rekryteraren.

3. Intervju med Perido

Nu får vi äntligen träffa dig! Detta steg sker antingen på Peridos huvudkontor eller digitalt. Rekryteraren välkomnar dig och berättar mer om Perido och tjänsten. Du får svara på frågor om dig, dina tidigare erfarenheter och dina tankar om framtiden. Vi lär känna varandra helt enkelt.

4. Intervju hos kund

Vi presenterar de kandidater som bäst passar för jobbet för vår kund. Om alla parter vill gå vidare i processen så bokar vi in ett möte där du och kundföretaget får träffas. Inför detta steg finns din rekryterare tillgänglig för coachning inför intervjun om du har några funderingar.

5. Tester och referenstagning

Om alla parter vill gå vidare i processen genomförs referenstagning och eventuella tester. Ibland sker det här steget redan innan intervjun hos kunden.

6. Anställningsavtal

Yey, du har blivit erbjuden tjänsten! Om du blir anställd för ett konsultuppdrag blir Perido din arbetsgivare och anställningsavtal skrivs då med oss. Från och med nu kommer du ha kontakt med din nya konsultchef som följer upp att du trivs och är engagerad på jobbet! Blir du rekryterad direkt till företaget skriver du avtal med vår kund som blir din arbetsgivare.

Grattis till ditt nya jobb!