Behöver du hjälp med ditt CV?

Behöver du hjälp med ditt CV?

Behöver ditt CV eller personliga brev en uppfräschning? Eller ska du till och med skriva ditt första? Våra fantastiska rekryterare har samlat lite värdefulla tips & råd till dig för att ditt CV ska sticka ut ur mängden. Ett välskrivet och lockande CV är en viktig del för att göra ett starkt intryck på arbetsgivare och öka dina chanser att landa din drömposition.

Här är några värdefulla tips för att hjälpa dig att sätta ihop ett imponerande CV:

Anpassa ditt CV för varje jobb

Ta dig tid att anpassa ditt CV för varje jobb du ansöker om genom att betona relevanta färdigheter och erfarenheter som matchar jobbets krav.

Tydlig och koncis layout

Håll ditt CV enkelt och överskådligt. Använd en ren och professionell layout med tydliga rubriker och punktlistor för att göra det lätt att läsa. Vi har skapat ett par enkla mallar att använda som grund för dig som börjar från scratch.

Undvik onödig information

Håll ditt CV fokuserat på din yrkesmässiga historia och relevanta färdigheter. Lämna personlig information som hobbys till personliga brevet och även där kan du hålla informationen sparsamt.

Be om feedback

Innan du skickar iväg ditt CV, be någon du litar på att ge dig feedback. En annan persons perspektiv kan hjälpa dig att identifiera förbättringsområden.

Var noga med stavning och grammatik

Fel i stavning och grammatik kan få dig att uppfattas som slarvig. Läs igenom ditt CV noggrant och använd gärna rättstavningsverktyg för att undvika misstag.

Håll ditt CV uppdaterat

Din karriär utvecklas ständigt, så se till att ditt CV är aktuellt. Uppdatera det regelbundet med dina senaste erfarenheter och prestationer.