Varför fick jag inte jobbet?

Varför fick jag inte jobbet?

Det är alltid en besvikelse att inte komma vidare i en rekryteringsprocess, vi förstår dig! Det finns massa olika anledningar till att man inte går vidare i en process. För oss är det viktigt att matcha rätt kompetens till rätt företag och att hitta en arbetsplats där du trivs och kan utvecklas. Ibland är det helt enkelt någon annan kandidat som bättre matchade det vi och kunden söker. Vi får in ett stort antal ansökningar till våra tjänster och våra rekryterare tittar noggrant på erfarenhet, kompetens och andra aspekter för att hitta rätt person för uppdraget.

Vad gör jag nu?

Upp i sadeln igen! Det krävs oftast att man söker många jobb innan man landar det där drömjobbet. Känns det som att det går trögt kanske det är dags att kolla över ditt CV och personliga brev och ge de en uppfräschning. Så håll utkik på vår hemsida efter andra tjänster att söka till, nästa gång kanske det är du som är den där perfekta matchen.