Perido Group fortsätter mot nya höjder!

Perido Group fortsätter mot nya höjder!

Vi slutade året med de tråkiga nyheterna att vår VD skulle lämna oss för nya äventyr, men efter regn kommer solsken. Vi börjar året med att de goda nyheterna att en av våra ägare Johan Heverius tar över rollen. Nedan kommer en liten hälsning från Johan:

 

Perido Group fortsätter mot nya höjder!

Från årsskiftet tog jag över rodret som stolt VD för Perido AB. För 21 år sedan anställde vi vår första konsult på Perido. Nu är vi en koncern som snart omsätter över 1,5 miljarder SEK och sysselsätter samt hanterar 1000-tals konsulter över hela landet.

Jag är mycket stolt över vad vi har lyckats åstadkomma hittills och den kultur vi har skapat tillsammans. Nu kör vi vidare med full fart mot nya höjder. Vill du ha hjälp av No1 inom bemannings-, konsultmäklar- eller egenanställningsbranschen? Tveka då inte en sekund att kontakta mina fantastiska kollegor på Perido, Levigo eller Cansolo redan idag! (perido.se), (levigo.se), (cansolo.se)

Tack alla kunder, kollegor och konsulter för ett grymt 2023.

2024 kommer bli fantastiskt- Nu kör vi!