Fastighetstekniker till Värnamo!

Fastighetstekniker till Värnamo!
  • Internservice/Vaktmästare
  • Övrigt
  • Värnamo
  • 34822
  • enligt överenskommelse
  • Heltid

Är du certifierad elektriker med erfarenhet inom fastighetsskötsel och driftteknik? Skulle du beskriva dig själv som driven, proaktiv och service-minded? Vad bra, då kan det vara dig vi söker till tjänsten som fastighetstekniker till vår kund i Värnamo! Skicka din ansökan redan idag.

Om tjänsten
Perido söker en driven och kunnig fastighetstekniker till vår kund, ett globalt bolag inom fastighetssektorn. Företaget äger och förvaltar kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter, med kontor i flera städer runt om i landet. Denna tjänst är belägen hos en av företagets kunder i Värnamo, Småland.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som fastighetstekniker kommer du att ansvara för daglig tillsyn och kvalitetssäkring av tekniska system och utrustning, samt utföra service och underhåll för att säkerställa optimal drift. Du arbetar proaktivt i företagets interna system för planerat underhåll, där du följer upp och rapporterar arbetsinsatser. En viktig del av arbetet innebär att driva åtgärder och genomföra förändringar i utrustning inom kundens fastigheter och anläggningar, med fokus på att säkerställa att alla åtgärder dokumenteras noggrant i enlighet med fastställda rutiner.

Som representant för företaget gentemot deras kunder är det viktigt att du upprätthåller en hög servicenivå och säkerställer att arbetet alltid möter myndighetskrav, lokala bestämmelser samt kvalitets- och hållbarhetsnormer. Dessutom ser du till att både underleverantörers och dina egna arbetsuppgifter utförs enligt företagets processer och rutiner, med särskilt fokus på miljö-, hälso- och säkerhetspolicyn.

Dina egenskaper
För att lyckas i rollen som fastighetstekniker är det viktigt att du är driven och proaktiv, med en stark vilja att ta initiativ och hitta lösningar på problem innan de uppstår. Du bör ha erfarenhet av teknisk drift och besitta en bred fastighetsteknisk kompetens. Erfarenhet av att arbeta med olika styrsystem samt implementera energibesparande åtgärder kommer hjälpa dig att lyckas i rollen!

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker efter dig som har ett stort kundfokus, som är social och noggrann i ditt arbete. Du har förmågan att arbeta både självständigt och i samarbete med kollegor, kunder och underentreprenörer, vilket kräver en flexibel och samarbetsvillig inställning. Avslutningsvis så känner du stolthet i ditt yrke och tar ansvar för din och teamets leverans.

Är denna tjänst något för dig?
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 Kvalifikationer:

  • Certifierad elektriker
  • Erfarenhet som drifttekniker eller fastighetstekniker
  • Teknisk intresserad, kunna utföra mindre reparationer
  • Vana att arbeta både självständigt samt i grupp med ex. kollegor eller underentreprenörer
  • Goda datorkunskaper och gärna erfarenhet av underhållssystem
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Meriterande:

  • Erfarenhet av olika styrsystem och implementering av energibesparande åtgärder
  • B-körkort och tillgång till bil
  • Quality health and saftey kunskaper
  • Kunna börja sista veckan av oktober
  • Fokus på energy sustainability
  • Utbildning inom maskinteknik

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag i 6 månader, därefter möjlig överrekrytering av kund. Start efter överenskommelse.

Ansökan
Ansökan görs på vår hemsida perido.se/. Klicka på knappen ansök i annonsen för aktuell tjänst och fyll i dina uppgifter samt bifoga CV. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Notera att viss information gällande uppdraget och/eller kundföretaget medvetet kan ha utlämnats från annonsen, först vid kontakt med ansvarig rekryterare får du all information som du behöver.

Ansvarig rekryterare för denna tjänst är Jennifer Berglund som kan nås på mejl jennifer.berglund@perido.se. De flesta frågor eller funderingar kan du hitta svar på under perido.se/vanliga-fragor/. Om du fortfarande inte hittat svaret du söker är du välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringskommunikatörer dig. Ange alltid tjänstens referensnummer 34822 i ämnesraden. Vänligen notera att vi endast tar emot ansökningar på vår hemsida och att vi inte har möjlighet att svara på hur du ligger till i processen.

Om Perido
Varför heter vi Perido? Det kommer från det latinska ordet Peridoneus som betyder ”väl matchad”. Att matcha vår konsults kompetens och karriärinriktning med våra kunders behov är det vi är allra bäst på! Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig till nästa steg i yrkeslivet och vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och har över 1500 medarbetare över hela landet, varav ett femtiotal arbetar på våra kontor i Stockholm och Göteborg. Som konsult hos oss blir du en viktig del av vår organisation och du växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om oss på Perido: https://perido.se/om-oss/.













Ja / YesNej / No


Ja / YesNej / No


Ja / YesNej / No


Ja / YesNej / No




Snabbfakta

Ort: Värnamo
Omfattning: Heltid
Start: enligt överenskommelse
Kategori: Internservice/Vaktmästare, Övrigt
Referens: 34822

Dela jobb

FacebookLinkedInEmail

LIKNANDE TJÄNSTER