Redovisningsekonom till Foodora!

Redovisningsekonom till Foodora!
  • Ekonomi/Finans
  • Stockholm
  • 34863
  • as soon as possible
  • Heltid

Vi söker en driven person som vill ta helhetsansvar för redovisningen hos vår kund! Med en relevant utbildning i bagaget och 2-5 års erfarenhet inom redovisning får du här möjligheten att arbeta självständigt med finansiella rapporter, moms och lönehantering. Om du trivs i ett socialt och positivt team och är redo för en ny utmaning hos Sveriges rosaste företag, då är det dig vi söker! Ansök redan idag och bli en del av succén alla pratar om!

Om tjänsten
Perido söker nu en redovisningsekonom till hemleveransjätten Foodora! Företaget erbjuder förstklassiga hemleveranser av mat och varor och samarbetar med över 15 000 restauranger. Hos Foodora satsar man på sina medarbetare och erbjuder generösa förmåner, sociala afterworks och spännande aktiviteter. Dessutom finns regelbundna månatliga inlärningssessioner inom områden som e-handel, förhandlingsteknik och projektledning. Tjänsten är baserad på Kungsholmen i Stockholm, där du blir en del av ett glatt och sammansvetsat team.

Dina arbetsuppgifter
I den här rollen kommer du att ha ett helhetsansvar för redovisningen, från ax till limpa. Det innebär att du självständigt hanterar bokföring, bokslut och deltar i arbetet med årsredovisningen. Du behöver ha gedigna redovisningskunskaper och vara trygg i att vägleda juniora kollegor i rätt praxis.

Det här är den perfekta möjligheten för dig som trivs med samarbete i ett socialt och positivt team, och som vill vara en del av budföretaget som alla pratar om.

Dina egenskaper
Vi söker dig som är proaktiv, initiativrik och har förmågan att prioritera och se helheten. Du är en god kommunikatör och ditt engagemang bidrar till teamets framgång. Att sätta laget före jaget och ha kul på jobbet är viktigt för dig. Med en strukturerad och organiserad arbetssätt kan du vara precis den vi letar efter. Ett lugnt och professionellt bemötande, kombinerat med en prestigelös attityd, är också viktiga egenskaper som bidrar till verksamheten!

Är det här vad du letar efter?
Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Kvalifikationer:

  • Relevant eftergymnasial utbildning, till exempel från en yrkesskola eller ett universitet
  • 2-5 års relevant erfarenhet av att arbeta med redovisning
  • Förmåga att självständigt upprätta månatliga finansiella rapporter
  • Du har arbetat med moms tidigare och rapporterat till skattemyndigheten
  • Trygg i att hantera bokföring kopplat till lönekonton
  • Flytande i både svenska och engelska

Meriterande:

  • Erfarenhet av att arbeta med inventering
  • Tidigare erfarenhet av SAP och/eller ADRA Balancer

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag i 12 månader, med möjlighet till förlängning. Start så snart som möjligt.

Ansökan
Ansök på vår hemsida perido.se/lediga-jobb/. Klicka på ansökningsknappen i jobbannonsen och fyll i dina uppgifter och bifoga ditt CV. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval pågår löpande. Notera att viss information om uppdraget och/eller kundföretaget medvetet kan ha utelämnats från annonsen. Om din profil matchar det vi letar efter kommer den ansvariga rekryteraren att ge dig all information du behöver.

Rekryteraren som ansvarar för denna tjänst är Anna Hommerberg, du kan nå henne via anna.hommerberg@perido.se. Du hittar svar på de flesta frågor eller funderingar på perido.se/vanliga-fragor/. Har du fortfarande inte hittat svaret du söker är du varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar en av våra rekryteringskommunikatörer dig. Ange alltid referensnumret 34863 i ämnesraden. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vår webbplats och att vi inte kan ge uppdateringar om din ansökningsstatus.

Om Perido
Varför heter vi Perido? Det kommer från det latinska ordet Peridoneus som betyder “väl matchad”. Att matcha våra konsulters kompetens och karriärfokus med våra kunders behov är det vi är bäst på! Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig till nästa steg i din karriär och vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och har över 1500 medarbetare över hela landet, varav ett femtiotal arbetar på våra kontor i Stockholm och Göteborg. Som Perido-konsult blir du en viktig del av vår organisation och du växer tillsammans med oss genom att stärka våra kunders organisationer med din kompetens. Besök gärna vår hemsida www.perido.se för mer information.













Ja / YesNej / No


Ja / YesNej / No


Ja / YesNej / No


Ja / YesNej / No




Snabbfakta

Ort: Stockholm
Omfattning: Heltid
Start: as soon as possible
Kategori: Ekonomi/Finans
Referens: 34863

Dela jobb

FacebookLinkedInEmail

LIKNANDE TJÄNSTER