Säljare till Perido!

Säljare till Perido!
  • Interna tjänster
  • Projektledning
  • Övrigt
  • Göteborg
  • 32757
  • Enligt överenskommelse
  • Heltid

Är du en driven säljare med erfarenhet inom konsultbranschen? Nu har du chansen att bli en del av Perido, ett av Sveriges snabbast växande kompetensföretag. Vi letar efter en erfaren säljare som är redo att ta nästa steg i sin karriär. Är du den vi söker?

Om tjänsten
Som säljare hos Perido får du en unik möjlighet att påverka och skapa värde. Du kommer att leda hela försäljningsprocessen, från att prospektera nya kunder till att utveckla långsiktiga affärsrelationer. Med din erfarenhet från konsultbranschen blir du en nyckelspelare i vårt team och får arbeta med spännande kunder som söker den bästa kompetensen på marknaden. Du kommer att ansluta till ett erfaret och seniort team, där kollegor med djup branschkunskap och lång erfarenhet av konsultförsäljning finns till hands för att stötta och vägleda dig. Du får samtidigt möjlighet att sätta din egen prägel på vår försäljningsstrategi. Den här tjänsten är placerad på plats på kontoret i Göteborg.

Vad vi erbjuder dig på Perido:

  • En stark plattform att växa ifrån – Arbeta på ett tryggt och stabilt företag med ett starkt rykte i branschen.
  • Påverka och skapa intryck – Din roll är central för vår tillväxt och du får verkligen chansen att göra skillnad på marknaden
  • Erfarenhet och stöd från seniora kollegor – Bli en del av ett team med djup branschkunskap och lång erfarenhet inom konsultförsäljning
  • Fantastisk teamkänsla – Hos oss jobbar du med drivna och engagerade kollegor som stöttar och peppar varandra
  • Frihet under ansvar – Vi litar på dig och ger dig möjligheten att själv forma din arbetsdag

Vem är du
Vi söker dig som har en gedigen bakgrund inom konsult- eller bemanningsförsäljning och är van vid att hantera hela försäljningsprocessen från första kontakt till avslutad affär. Du har erfarenhet av att arbeta med och sälja mot linjechefer, gruppchefer och andra beslutsfattare, där du har byggt starka och långsiktiga relationer.

Din erfarenhet av att sälja konsulter inom tjänstemannasektorn, såsom IT eller teknik, är en stor tillgång. Du har också en förmåga att verka i både privata och offentliga organisationer. Du är självgående, handlingskraftig och trivs med att ta mycket eget ansvar. Som relationsbyggare värderar du långsiktiga samarbeten och har dokumenterat goda resultat inom försäljning.

Är du vår nästa stjärna? Vi ser fram emot din ansökan och att få välkomna dig till vårt team på Perido!

Omfattning och tillträde
Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Ansvarig rekryterare för denna tjänst är Jimmie Ivarsson och du kan nå honom via mail på jimmie.ivarsson@perido.se eller på nummer 073 523 48 62.

Om du har övriga frågor är du även varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringsassistenter dig. Ange tjänstens referensnummer 32757 i ämnesraden.

Om Perido
Varför heter vi Perido? Det kommer från det latinska ordet Peridoneus som betyder ”väl matchad”. Att matcha vår konsults kompetens och karriärinriktning med våra kunders behov är det vi är allra bäst på! Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig till nästa steg i yrkeslivet och vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och har över 1300 medarbetare över hela landet, varav ett femtiotal arbetar på våra kontor i Stockholm och Göteborg. Som konsult hos oss blir du en viktig del av vår organisation och du växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om oss på Perido: https://perido.se/om-oss/.













Ja / YesNej / No


Ja / YesNej / No


Ja / YesNej / No


Ja / YesNej / No




Snabbfakta

Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse
Kategori: Interna tjänster, Projektledning, Övrigt
Referens: 32757

Dela jobb

FacebookLinkedInEmail

LIKNANDE TJÄNSTER